مشاوره حقوقی رایگان - حق راه زمین کشاورزی

باسلام.زمین پشته ای را 20 سال پیش ازپدرم درسال طی فروشنامه عادی خریدم.از قدیم یک راه نفر رو از همین زمین برای شخصی دیگر وجود داشت،اما اکنون او ادعا میکند که راه تراکتور و ادوات کشاورزی اش از قدیم از همین سمت بوده.درحالیکه درضلعی دیگر از زمین خود راه کامل 3متری دارد؛که در دادگاه آنرا ثابت کرد.
من میدانم که این شخص برای رفتن به زمین خود از زمین من یک حق راه نفررو دارد.اما اکنون حق عبور کامل میخواهد.فعلاامسال با توافق کنار آمدم.اما آیا او میتواندهمچین چیزی را فقط بامثلا استشهادیه وبدون سند ثابت کند؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
در صورت مزاحمت یا تصرف می توانید شکایت کنید یا دادخواست بدهید که در این صورت دادگاه موضوع را به کارشناسی ارجاع می دهد.
و از طریق کارشناسی و نقشه هوایی قابل اثبات است که از قدیم راه ماشین رو داشته یا نه.
شما می توانید نقشه هوایی چند سال اخیر بگیرید و به دادگاه ارائه دهید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام خیرشمامیتوانیدشکایت نماییدکه پرونده قطعابه کارشناس ارجاع وبانقشه هوایی قابل اثبات می باشد