مشاوره حقوقی رایگان - حق راه زمین کشاورزی

سلام یک قطعه زمین ارثی بین دو برادر به صورت مساوی تقسیم شده که راه ورود به زمین که از قدیم بوده توی سهم یکی از برادرها افتاده واز عبور مرور برادر دیگر از راه قدیمی جلوگیری میکنه آیا از نظر قانون چنین حقی داره یا نه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ممانعت متصور نیست و اگر از قدیمی عبور و مرور وجود داشته باید این حقوق محفوظ و ادامه پیدا نماید در غیر این صورت می توانید به اتهام ممانعت از استفاده از حق ارتفاق شکایت خود را مطرح نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
✅اگر حق ارتفاق قهری باشدهیچکس نمیتوانید مانع شود اما اگر حق ارتفاق صرفا به صورت اذنی بوده می‌توان از اذن رجوع کنید