مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا از زوجه با فاکتور

5 ساله ازدواج کردم متاسفانه کارمون ب طلاق کشیده بنده مهریه شو پرداخت کردم متاسفانه طلاجات اینجانب و پس نمیده فاکتورهای هم موجوده اما زوجه سر باز می‌زند وکلا تمام طلاجات و خودم خریدم اگه راهنمای بفرمایند ممنون میشم که باشه روشی میتونم از زوجه بگیرم درضمن اصلا هدیه ای هم در کار نیست و کسی هم هدیه نداده چه از طرف خانواده زوجه چه از طرف خانواده اینجانب. باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با وجود عین موهوبه قابل رجوع است
لکن اصولا استدلال می‌شود برمبنای احسان بوده
راه دفاع وجود دارد نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه