مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلاجات

با سلام بنده به مدت 12سال زندگی مشترک با همسرم از زمان عقد و تا زمان ترک منزل توسط ایشان اقدام به خرید طلاجات نمودم که یکبار ذر طول این 12 سال اختلاف بین ما بوجود امد و ایشان اقدام به استرداد جهزیه نموداند که با توجه به سیاه نامه بنده وسایل ایشان را استرداد دادم و امضا گرفتم که جهزیه تحویل گرفتند..اما بنده نسبت به استراد وسایل خریداری و طلاجات کاری نکردم و مجدد با فراهم کردن وسایل لازم توسط خودم با هم زندگی کردیم .حال پس از گذشت چند سال مجدد اختلاف بین ما بوجود امد و ایشان اینار با برداشتن طلاجات اقدام به ترک خانه و رفتن به خانه پدریشان کرداند و طلاجات را باخودشون برداند.آیا بنده با توجه به وجود فاکتور های طلا از ابتدای زندگی مشترک و قضیه استرداد جهزیه ایشان از قبل...میتوانم اقدام به استرداد طلاهای خودم بنمایم...به نتیجه میرسم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است شما دوستانه موضوع را پیگیری کنید تا زوجه به منزل مشترک برگردد اگر سوء معاشرت داشت و امکان ادامه زندگی مشترک وجود نداشت می توانید طلاها را به بهانه ای بگیرید و سپس اگر منزل را ترک کرد می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر قصد ادامه زندگی را ندارید دادخواست به خواسته استرداد مال(منقول) را به استناد فاکتورهای موجود از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
مضافاً بر اینکه شما می‌توانید دادخواست به خواسته الزام به تمکین را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید بتوانید ثابت کنید طلاها توسط ایشان برده شده اند