مشاوره حقوقی رایگان - پیدا کردن و جلب متهم

سلام و درود بی پایان خدمت وکلای ارجمند و عزیزم ، بنده ی حقیر ضامن یکدوست شدم و سند خانه ام را در وثیقه یک میلیارد جریمه در تعزیرات و دادگاه گذاشتم ، ایشون الان متواری شدن و دادگاه منو خواستن ، چجوری میتوانم پیداش کنم و خودمو ازین گرفتاری نجات بدم ؟ سیم کارت خاموشه و گوشیش رو انتقال مالکیت داده و بنده با کمک برادرش این اطلاعات را بدست اوردم ، اگه واقعا چاره ای و یا راهی دارم بهم بگید ممنون میشم و تا اخر عمر بنده بدهکار شما و لطف و محبت شما خواهم بود ، مخلص شما یک هموطن تیغ خورده ی اعتماد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید اگر از آن شخص مالی و دارایی سراغ دارید معرفی کنید تا بابت بدهی توقیف شود وگرنه دستور جلب وی را از دادگاه بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با تکرار سوال پاسخ تفاوت نمی کند.

از هر راهی باید پیدا کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. برای جلوگیری از توقیف و مزایده خانه ، شما باید خودتان مبلغ جریمه را پرداخت نماید و سپس بر علیه متهم دادخواست اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ضامن پس از تادیه وجه الضمان می‌بایست علیه شخص طرح دعوا کند اکنون چاره جز جستجو نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هر کار میتوانید یرای پیدا کزدن ایشان انجام دهید والا وثیقه ضبط میشود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام راهکار خاصی در این خصوص قابل تصور نیست جز پیدا کردن محکوم علیه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

متاسفانه تنها راه پیدا کردن متهم است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
متأسفانه کاری نمیشه کرد و باید شخص را پیدا کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما ضامن معرفی ایشان هستید ودر صورت ادم معرفی وثیقه به نفع دولت ضبط خواهد شد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر امکان جلب طرف نیست خودتان مبلغ جریمه را پرداخت کنید سپس بر علیه ایشان دادخواست مطرح کنید