مشاوره حقوقی رایگان - بردن مال غیر

با سلام خدمت وکلا محترم و عزیز
پدر مرحوم بنده وقتی که در بیمارستان به رحمت خدا رفتند پسر عمه بنده در شب فوت پدرم خودرو مارو جهت انجام کار مراسم عزاداری استفاده میکنه و تمامی اسناد و مدارک هم به بهانه نگهداری تا بعد از مراسم پیش خودش نگه می‌داره . هنگامی که بهش میگیم خودرو و اسناد رو پس بده نمیده و تحویل مادر خودش (عمه خودم) که قبلا وقتی که پدر و مادرم سال 98 باهم اختلاف داشتن از پدرم (برای فرار از دین مهریه که پروندش بسته شده) قولنامه همون خودرو رو داره میده و عمه ام با سوء نیتی که داره با وجودی که میدونه برای اون قولنامه صوری قدیمی پولی نداده و صرفا برای فرار از دین بوده علیه ما دادخواست الزام به تنظیم سند میده !
از وکلا عزیز میخوام که راهنمایی کنند که علیه پسر عمه خود چه دادخواستی ارائه بدم و در دادگاه الزام به تنظیم سند که عمه ام درخواست داده چه دلیلی بر بی حقی اون ارائه بدم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، دادخواست اعلان بطلان قرارداد طرف شکایت مطرح کنید و همچنین با یک وکیل دادگستری مشورت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست متقابل ابطال سند عادی به علت صوری بودن را مطرح
و در دادگاه ادعای خود را اثبات نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود