مشاوره حقوقی رایگان - قطع سیم کارت 912 بدون مشکل

سلام. خدا قوت. سیم کارت 912 به دستور شعبه اجرای3 اجرای احکام دادسرای ناحیه 4 در تاریخ 1394/11/19قطع شد.همراه اول طی نامه 94/325/123959 مورخ 1384/12/1 در پاسخ به شعبه3: «حد اکثر مدت زمان قطع خطوط 3 ماه بوده و بعد از انقضا مدت وصل خواهد شد.چنانچه مدت بیشتری مدنظر است اعلام تا اقدام لازم معمول شود».به دلیل بی موردی تلفنم قطع شد و تمام کسب و کارم که با اون خط انجام میشد به فنا رفت.در مراحعات و مکاتبات مکرر دادسرا میگه: تلفنت از نظر ما وصل شده این نامه همراه اول .... و همراه اول میگه برای قطع قضایی باید دستو مجدد داده بشه.بعد از 6 سال دوندگی و خواهش تمنا وصل نمیکنند. و مصمم به شکایت و اخذ خسارت از مقصر هستم.عنایت فرموده و راهنمایی نمایید.با سپاس

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از روزی که اجرای احکام دستور مکتوب وصل مجدد را داده ولی وصل نکردند همراه اول مقصره و شما آن شکایت کنید