مشاوره حقوقی رایگان - قطع خط

سلام من خط ... دارم الان سه روزه قطع کردنش ازشون پرسیدم نگفتن تو ی سایتی رفتم ... نوشته بود مکالمه نا متعارف دارین یعنی چی اخه واسه چی قطع کردن ممنونم ازتون پاسخگو باشین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود باید از اپراتور مربوطه علت را‌ جویا شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شرکت مربوطه موضوع را پیگیری کنید

سعيد  پيروزي

جناب آقای سعيد پيروزي :

سلام وقت بخیر
مخاطب گرامی توجه داشته باشید قسمت های اپارتمان به دو بخش مشاعات و اختصاصی تقسیم می شوند
قسمت اختصاصی همان است که در سند مالکیت هر شخص قید شده است
بقیه قسمت ها بغیر از قسمت اختصاصی ، مشاعی محسوب میشوند. لذا هیچ واحدی حق استفاده اختصاصی از مشاعات را ندارد. ور در صورت مزاحمت یا ممانعت سایر اشخاص از حق مشاعی، میتوان شکایت متناسب با رفتار ایشان، در مراجع قانونی مطرح کرد