مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک خودروی ک شاسیش تعویض شده

سلام و خسته نباشی. من دوسال پیش یک خودرو خریدم و وقتی برای تعویض پلاک مراجعه کردم بخاطر تعویض شاسی خودرو گفتن از آگاهی باید استعلام بگیرم و آگاهی نامه داد که تعویض پلاک ایرادی ندارد. الان خودرو را فروختم آیا خریدار باهمان نامه آگاهی خودرو تعویض پلاک می‌شود..

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً باید از راهنمایی رانندگی مجوز اخذ نمایید جهت تعویض پلاک

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از راهنمایی و رانندگی مجوز اخذ نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس راهور باید مجوز اخذ کنید