مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

باسلام ...ببخشید شوهر من از طریق شبکه های مجازی با یک نفر در ارتباطه ...میخام شکایت کنم زندگیم داره با یه بچه بهم میریزه ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان مزاحمت نمی توانید شکایت کنید اگر شکایتی دارید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست پرینت پیامک و مکالمات رو بدهید.
توجه داشته باشد در صورت شکایت اختلافات بیشتر میشه و بهتر است دوستان مشکل را حل و فصل کنید و شکایت راه حل خوبی برای شما نیست که قصد ادامه زندگی دارید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به نوع ارتباط دارد و طریقه ارتباط
در واتساپ یا....

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست پرینت پیامک و مکالمات رو بدهید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام پیشنهاد میگردد با شوهرتان صحبت نمایید و از طریق اقوام مورد اعتماد مشگل راحل نمایید چونه شکایت در دی را دوا نمی‌کند دوستانه حل و فصل نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرفا ارتباط مجازی کفایت نمیکند بلکه باید این ارتباط بصورت مستجهن ومبتذل صورت پذیرد یا فیزیکی حاصل شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دلیل و مدرک داشته باشید و سپس شکوائیه رابطه نامشروع را مطرح نمایید