مشاوره حقوقی رایگان - اعمال مدرک دکترا

با عرض سلام
بنده دارای مدرک دکتری بودم و در آزمون آموزش و‌پرورش چون حداکثر فوق لیسانس میخواست شرکت کردم و قبول شدم(مدرک دکترا را سه سال قبل آزمون از یکی از بهترین دانشگاههای کشور اخذ کرده بودم)
الان مدرک دکترا که اولین مدرک بالاتر من هست را اعمال نمیکنند..با توجه به اینکه در یک رشته تحصیلی هم نمی توان در یک مقطع دو بار تحصیل کرد آیا امکان اعمال مدرک من وجود دارد؟؟فقط هم یک بار مدرک بالاتر را خواستارم...ضمنا آیا عادلانه است که بنده که از بهترین دانشگاه کشور با مدرک دکترا خدمات میدم مدرکم حتی یک بار اعمال نشود به صرف تاریخ اخذ اما کسی که در حین تدریس از کار خود هم میزند و مدرک از دانشگاه پولی هم می‌گیرد اعمال شود؟؟؟راهکار احقاق حق بنده چیست؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توان به دیوان عدالت اداری موضوع را پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید موضوع را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دیوان عدالت اداری موضوع را پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بستگی به مفاد قرار داد استخدامی شما خواهد داشت