مشاوره حقوقی رایگان - حق حضانت فرزند

باسلام من يك دختر 5ساله ویک پسر دونیم ساله دارم که شوهرم نزدیک به ۱۵ ماه است مارا ترک کرده ومجهول المکان میباشد وهیچگونه خبری از جاومکان وزنده بودن ایشان نداریم حال قصد طلاق دارم باوجود جد پدری حق حضانت فرزندانم با من میباشد ؟ یا امکان دارد به جد پدری داده شوند؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

حق حضانت در صورت وجود همسر به طور کلی تا هفت سالگی با شماست و در صورت نبود همسر اولویت حضانت برای همیشه با شماست.

عباسعلی باقیان

جناب آقای عباسعلی باقیان :

سلام علیکم /طبق ماده 1169 قانون مدنی حضانت فرزند دختریا پسر تا 7 سالگی با مادر هست و بعد از 7 سالگی اگر دختر باشد تا 9 سالگی یعنی تا سن بلوغشان با پدر است. و حضانت فرزند پسر نیز از 7 تا 15 سالگی یعنی سن بلوغ در پسران به پدر تعلق دارد. پس از سن بلوغ /دختر و پسر خودشان تصمیم می گیرند با کدام یک از والدین زندگی کنند
و در خصوص قسمت آخر سوال شما ، در صورت نبود همسر اولویت حضانت برای همیشه با شماست