مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

سلام. چندروز پیش یه پیج عکس شوهر مو گذاشته بود پروفایلش تو اینستا واسم همسرم نوشته بود واسم یه خانم درکنارش بعد درخواست داد برای من و من بهشون پیام دادم عکس شوهرم چرا گذاشتی پروفایلت وایشون ادعا کردن با شوهرم رابطه داره ومعشوقه ایشون هست ومنو تهدید کرد که از زندگیش برم بیرون بعد اسم وعکس اکانت عوض کرد ومنو بلاک کرد دوروز بعد پیام داد که از سکسشون فیلم وعکس داره ولی من تا امدم پیام باز کنم پاک کرده بود بعدشم سریع دیلیت اکانت کرد همسرمم ادعا میکنه نمیشناسه ومزاحم هست الان من عکس از چتا وعکس که گذاشته بود دارم تو اینستا خودمم دایرکتش هست ولی کلا دلیت اکانت کرده ایا میتونم از طریق پلیس فتا شکایت کنم وبفهمم کیه ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید
و سپس شکوائیه تنظیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.
در صورتی که اکانت با شماره یا ایمیل شخص نصب شده باشد می توانید پیداش کنید
ولی در صورت حذف اکانت و انکار موضوع نمی توانید ثابت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

از طریق دفاتر قضایی شکایت نمایید و یا وکیل بگیرید