مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در حال مستی

با سلام بنده دیشب در حالت مستی تصادف کردم افسر راهنمایی اومد تست الکل نگرفتن و به بیمارستان رفتم بعد ترخیص مراجعه کردم برای دریافت کروکی و مدارک افسر میگه چون دیشب مست بودی بهت کروکی نمیدم و خسارات رو باید از جیب خودت بدی و گواهینامت هم 6ماه ظبط میشه و میری دادگاه و..... ولی من انکار کردم چون نه راهنمایی ازم تست الکل گرفت نه توی بیمارستان فقط دلیلش مشاهده عینی من بوده منم از دادستان دستور ترسیم کروکی رو گرفتم میخواستم قبل اقدام بدونم ایا افسر میتواند گزارش کروکی صحنه رو تغییر و علت حادثه رو شرب خمر به ضرر من بنویسه با اینکه هیچ سند و مدرکی نداره لطفا کامل راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام ایشان میتوانند بنا به وضعیت ظاهری که از شما دیدند در گزارش تصریح کنند اما شما در تمام مراحل انکار کنید و بفرمایید تست الکل گرفته نشده و حتی اگر گرفته می شد تست الکل سنج دارای خطای انسانی است و شرب خمر چون حدود الهی است با کوچیکترین شبهه ای حد ساقط می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ممکن است
ولی شما میتوانید به نظریه افسر راهنمایی اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی سه نفره را نمایید