مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و شرب خمر

سلام خسته نباشید
چند شب پیش بنده به علت بی دقتی تصادف کردم و زنگ زدم پلیس راهنما رانندگی اومد و ازم تست الکل گرفت بار سوم 48 درصد زد ماشینمو بردن پارکینگ و قبضه پارکینگ هم نوشتن فقط به علت شرب خمر و چیزی در مورد دادسرا بهم نگفتن
الان دو هفته گذشته اس ام اس نبومده برام ضمنا ماشین به نام مادرم هست
ایا امکان دارد جلوی قاضی انکار کنم و گواهنیمامم و ماشین ازاد شود؟

پاسخ ها :

شرب خمر در تصادف شرب خمر تصادف در حال مستی تصادف