مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

سلام،سوال از اساتید فرهیخته
پدری صلح نامه ای،(مال غیر منقول)به صورت مشاعی به دو فرزندش واگذار میکنه..
پدر بعد این فوت میکنه،وزمین تحت تصرف یکی از این دو فرزندان قرار میگیره،وسند صلح رو هم از برادرش مخفی میکنه، این برادر چند سال پیش وفات پیدا میکنه،وزنش چند سال بعد فوت اون مرحوم،اصل سند عادی رو به جهت داشتن عذاب وجدان به برادرشوهرش عودت میده، مضمون نامه مويد عقد صلح هست،حالا این شخص میخواد اقدام حقوقی کنه؟با توجه به رابطه قراردادی بین پدر ودو فرزند،آیا خوانده دعوي را بایستی سایر وراث که در عقد صلح نقشی نداشتند قرار دهیم؟
1-چه دادخواستی میتونه بده؟
2-علیه چه کسانی؟
3-آیا انحصار وراثت پدر و مادر و سایر ورثه ایشان که بعدا وفات یافتن نیاز هست یا خیر؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
متصالح باید ابتدا دادخواست اثبات مالکیت عقد صلح عادی و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت تمام ورثه پدر اقامه نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دعوا باید به طرفیت تمامی وراث مطرح گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود علیه تمامی وراث می‌بایست طرح دعوا گردد