مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

سلام. پدرم قبل از فوتش 3 قطعه زمین کشاورزی خود را به من صلح کرده و پدرم دو دختر و سه پسر دارد که یکی از پسرانش زیره صلح نامه را به عنوان شاهد امضا کرده و الانم روی همه زمینها تقسیم ترکه داده ایم حتی روی همین زمینی که صلح کرده جزوه تقسیم ترکه قرار گرفته میخواستم ببینم ایا بقیه ورثه میتوانند روی سه قطعه صلح شده ادعایی داشته باشن. باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر قرارداد صلح نامه دقیق تنظیم شده باشد متصالح (شما )
مالک محسوب میشوید
و در دادخواست تقسیم ترکه ، نباید این اموال را جز ماترک ، ارائه میدادید
جهت مشاوره تماس بگیرید