مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه زمین

با عرض سلام و خسته نباشید. خدمت تمام عزیزانی که این پلتفرم ارتباطی را ایجاد کرده اند،پدرم زمین را به بنده صلح کرده اند در قالب صلح نامه رسمی که در دفترخانه تنظیم شده و بنده از طرف ایشان وکالت کاری برای انجام کارهایش داشتم و بقیه کارهای صلح نامه را هم انجام داده ام با اینکه زمین دارای سند رسمی است آیا این صلح نامه بعدا در مقابل ورثه قابل استناد هست؟و اینکه آیا لازم هست به تنفیذ قاضی نیز برسد یا تاثیر در آن ندارد باتشکر

پاسخ ها :

یاسمن رضایی

سرکار خانم یاسمن رضایی :

سلام .اگر مالک زمین پدر بوده و تا قبل از تنظیم صلح نامه به دیگری انتقال شرطی یا رهنی نشده باشد و مضافاً صلح نامه رسمی باشد در مقابل ورثه معتبر است.