مشاوره حقوقی رایگان - صلح زمین روستایی

سلام. پدرم دو ماه قبل فوتش که یهویی بر اثر پارگی کیسه صفرا اتفاق افتاد کلیه زمین های روستایی و حق آب و چاه رو که سند اصلاحات ارضی دارند در حق من و برادرم صلح کرد در حالی که ما هشت فرزندیم و در صلح نامه دستنویس خود نوشت مقداری پول به 4 خواهر خود بدیم و شورای روستا و دهیاری روستا اونو مهر و امضا و تایید کردن.
حالا سوالم اینه که اولا صلح نامه معتبره؟
دوما چطور ما باید به نام خودمون سند بگیریم؟ ممنون

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
اول اصالت صلحنامه را از دادگاه اخذ بفرماييد

معصومه امیری

سرکار خانم معصومه امیری :

سلام باتوجه به اینکه صلح نامه به طورعادی نوشته شده شماباید درابتدا تنفیذ آن را از دادگاه بگیرید سپس اقدام به اخذ سند نمایید باتوجه به اهمیت موضوع حتما باهمکارهای وکیل حضورأ مشورت کنید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
بله صلح معتبر است مگر اینکه وراث دیگر اعلام شکایت بکنند مبنی بر اینکه پدرمان در وضعیت جسمی و عقلی مناسبی نبوده و این امر را اثبات نمایند که در این صورت و اثبات قضیه صلح از بین خواهد رفت
اگر زمین قابلیت تفکیک دارد باید تفکیک و تقاضای سند جداگانه بکنید.