مشاوره حقوقی رایگان - زمین دادن مجانی

باسلام.چندین سال پیش هم روستایی ما از ما زمین کشاورزی ایی خریداری کرده است. من وداداشم سنمون زیر 18 بود زمین رو فروختن به این خریدا ره. طی چند ین سال من با همون خریداریه گفتگویی کردیم بابت زمین. خریدار از داداشش ودخترش یه کمی می‌ترسه. به من گفتن درخلوت یه نامه ایی دستی نوشته کردیم؟ خلاصه متن
این که نوشتم صلح نامه.اینجانب آقای فلان درچندین سال قبل از خانواده ایشان به مقدا ر4000متر خریداری کرده ام بنده از صغیر بودن آقای فلان مطلع بودم بعده چندین سال که ایشان به کبیر بودن ودارای همسر وفرزند شدن محض رضای خدا بنده 500 متر اززمین خریداری شده رو به ایشان برگشت میدهم. درضمن هر زمان آقای فلان می‌تواند زمین را تحویل گیرد ودارای هر نو ع شکایتی رامی توان انجام دهد. امضا و اثر انگشت هم هردو زدیم گفتن که فعلا دستت باشه. میخوام بپرسم بعد ایشان هم میتونم زمین رو بگیرم باتشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه دقیق اظهار نظر حقوقی ، لازم می باشد که تمامی مدارک ، مستندات و اسناد مربوطه پیرامون موضوع مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرد.