مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه دست نویس

باسلام میخواستم بپرسم که اعتبار صلح نامه بیشتره یا هبه و اینکه آیا صلح نامه دستی اعتبار قانونی داره و برای اعتبار بخشیدن بیشتر چه شرایطی رو لحاظ کنیم و نیاز به چند شاهد هست و آیا شهود باید از نزدیکان درجه یک مصالح باشند ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله صلح نامه اعتبار دارد دو شاهد هم آنرا امضاء کند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
براساس قانون صلح و هبه می بایست رسمی تنظیم گردد
صلح نامه می تواند بصورت عادی نیز با شهود تنظیم گردد
جهت تنظیم صلحنامه درخواست خودرااز بخش تنظیم قرارداد ارسال نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام صلح اعتبارش بیشتره و حتما در دفترخانه باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا توصیه میشود سند رسمی تنطیم گردد
ثانیا صلح نامه بهتر است

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

بسته به اینکه این اسناد را برای چه موضوعی نیاز دارید می توان برای انها ترتیب ارزشی قایل شد . هریک درجای خود کاربرد دارد لطفا توضیح بفرمایید درچه نوضوعی نیاز به تنظیم سند دارید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام قرارداد صلح نامه
بهتر است و قرارداد صلح نامه عادی اگر تمام شرایط رعایت شده باشد معتبر است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خودتون اگر وکیل نیستید صلح نامه تنظیم نکنید به وکیل رجوع کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

جهت تنظیم صلح نامه حتما از وکیل استفاده کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صلح نامه را در دفتر اسناد رسمی تنظیم کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ترجیحا صلح نامه رسمی تنظیم کنید