مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش خودرو

سلام من یه ماشین صفر پژو 207 از ... خودرو خریداری کردم یه هفته بعدش فروختم
حالا بعد از حدود دو هفته خریدار جدید مدعی شده گلگیرش رنگ شده است و درخواست ضرر جبران کرده یا شکایت کرده
الان میخوام بدونم در دادگاه من مقصر شناخته میشم یا ایشون؟

البته این هم بگم که سوابق ... خودرو خراب هست و تا حالا چند نمونه گزارش شده که ماشین صفر خریداری شده توسط این شرکت رنگ خورده است

پاسخ ها :

خرید خودرو رنگ دار به جای بی رنگ خرید و فروش خودرو خودرو