مشاوره حقوقی رایگان - رای قطعی

در دادگاه تجدید نظر بنده برائت خورده و رای قطعی صادر شده است بعد از 15 روز پیامک امده پرونده ب شعبه اجرای احکام رفته دلیلش چیست؟

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. گاهی پیش میاد. اگر نگران هستید حضوری پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر پرونده شما برائت حاصل نموده در همان شعبه بایگانی خواهد شد احتمالاً موارد دیگه ای وجود داشته که به اجرای احکام ارسال گردیده است حضوری پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت صدور حکم برائت پرونده در شعبه بایگانی می شود و به اجرای احکام ارسال نمی شود.
حضورا پیگیری کنید ممکن است اشتباهی شده باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود رای صادره باید بررسی شود
حضوری پيگير ماجرا شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر برائت شما صادر شده است نباید ارجاع داده می شود لذا می توانید حضوری ورود نمایید