مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پزشک و ماما

سلام خواهرم بارداربوده و دکتر بهش گفته بوده که سخته زایمان طبیعی برات کیسه ابش پاره شده و یک روز و نصفی بیمارستان بوده با امپول فشار هم بچه بدنیا نیومده تا اینکه با وکیوم میخواستن بچه رو بدنیا بیارن بازم هم نتونستن که سر بچه کشیده شده و خواهرم بخیه خورده اخر سر هم رفتن اونو سزارین کردن میخواستم ببینم چجور میشه شکایت کرد که چرا از اول سزارین نکردن و الان چند روزه که بچه داخل دستگاه ای سی یو هست

پاسخ ها :

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، سوال واضح نیست کدام دکتر بهش گفته زایمان طبیعی سخت است ؟

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر قصور و تقصیر از ناحیه پزشک یا پزشکان محقق شده باشد قابل شکایت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اثبات قصور پزشکی امکان شکایت وجود دارد