مشاوره حقوقی رایگان - کمپ گرفته

سلام پدرمو گرفتن بردن کمپ پدرم مریض هس ما خودمون اجازه میدیم میکشه من میخوام بدونم ایا قانون هس به حرف ما هم گوش بده اگه ما خودمون بخواهیم خودمون میبریم کمپ من میخوام بدونم با کدوم ماده میتونم بیارم بیرون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مصرف مواد بیشتر از حد باشد و شما کمک به ان کنید مشکل ایجاد میشود. بهتر است تحت نظر کمپ یا مراکز ترک اعتیاد باشد تا دوز مواد رفته رفته کاهش یابد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بدون مجوز قانونی نمی‌توانند چنین کنند
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مگر می شود با رضایت خانواده جرم انجام داد بعد از 21 روز می توانید اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر نمی توانید و باید دو سه هفته صبر کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید دو سه هفته صبر کنیدو بعد پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اراده شما براذن مصرف مواد توسط پدرتان موثر نیست