مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاد جنسی

سلام
وقتی 14 سالم بود پدرم زن گرفت چون مادرمون سالها قبل فوت کرده بود.شب عروسی شون من امتحان داشتم و باید برمیشگتم اهواز که دایی م یعنی بردارد همین خانم نامادری منو گفت میبره . شب من در منزل مون خواب بودم ایشون از من سو استفاده جنسی کردن من از خواب بیدار شدم سعی کردم به منزل اقوام برم ولی هیچکس نبود ..وو دوباره برگشتم خونه قایم شدم تا صبح
و از ترس به هیچکس نگفتم ..الان 40 ساله هستم . اما ایشون این مساله برای بردن ابروی خانواده ی ما پیش اقایون فامیلشون تعریف کرده .. من چطوری میتونم از ایشون شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما بابت همین تجاوز و هتک حرمت شکایت کنید اگر در بین دیگران مطرح کردند از شهادت شهود استفاده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما با انکار موضوع با عنوان تهمت و افترا شکایت کنید.
اگر بخواهید به جهت سوءاستفاده شکایت کنید قابل اثبات نیست و از طرفی بدتر آبروی خود را می برید بهترین راه حل به نظر بنده انکار موضوع است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

امکان طرح موضوعاتی برای شما وجود دارد لذا پیشنهاد می کنم حتما با وکیل صحبت نمایید