مشاوره حقوقی رایگان - ورثه ای

با عرض سلام و خسته نباشید. پدرم اواسط فروردین امسال دست نوشته ای به برادرم داده که یکی از ملکهایش رو به اسم برادرم بزنه و زمانی که برادرم اقدام به این کار کرد متاسفانه پدرم اواخر فروردین به علت بیماری کرونا فوت کرد و الان برادرم با اون دست نوشته به دادسرا رفته و می خواد اون ملک رو به اسم خودش بزنه و برای ما هم ابلاغیه اومده. سوال من این هست آیا برادرم می تونه کاری انجام بدهد یا با فوت پدرم اون دست نوشته باطل می شود. از راهنماییتون ممنونم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به مفاد آن دارد و اصل بر صحت می باشد مگر خلاف آن اثبات گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با فوت نوشته باطل نمی شود و باید طبق نوشته عمل کرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود