مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان تجدید نظر خواهی

رای بنده در تاریخ 1400/10/30 از طرف دیوان عدالت اداری به دستگاه مربوطه ابلاغ شده اما در تاریخ 1400/12/07 برای من درخواست تجدید نظر شده و به همین تاریخ در سامانه ثبت شده است ، آیا دستگاه خارج از مهلت مقرر 22 روزه اقدام به تجدید نظر کرده یا این تاخیر از جانب دیوان ( بخاطر پروسه روند اداری ) بوده ؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ومکن است پیامک با تاخیر ارسال شده باشد. بهتر است برای مطمان شدن به شعبه مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اوصلا زمانی که تجدیدنظر می شود همان زمان پییام نمی آید