مشاوره حقوقی رایگان - تایید فسخ معامله ملک

با سلام به جهت خیار تدلیس
و غبن افحش ملک که فروشنده فریب خورده و مراتب فسخ رو به دلیل تخلف از شرط که قرار بوده فردای روز پس از معامله طبق قولنامه که ذکر شده ثمن نقدا پرداخت شده ثمن به حساب فروشنده واریز بشه لذا طی چندمرحله و چند روز پول واریز شده یعنی سه روز پس از معامله و فروشنده 12ساعت پس از معامله و عدم پرداخت به موقع ثمن با ارسال پیامک و همچنین ارسال اظهارنامه به بنگاه دار و خریدار اعلام فسخ بدلیل پرداخت نکردن کامل ثمن و همچنین متوجه شدن فریب در ارزش ملک شده نموده و اینکه قولنامه دارای کد رهگیری فاقد مهر و امضا بنگاه هست طبق بند 6_6 فاقد اعتبار هست تمامی خیارات به استثنا تدلیس و تخلف از شرط اسقاط شده ایا فروشنده می‌تونه معامله رو فسخ کنه و فرضا در یک جلسه دادرسی به نتیجه خواهد رسید یا خیلی طول می‌کشه
دلایل ابزاری ارسال پیامک پرینت حساب قولنامه فاقد مهر و امضا ، تدلیس در معامله و نظریه کارشناسی برای قیمت گذاری ملک آیا قابل فسخ هست یا نه ممنون میشم پاسخ کامل عنایت کنید

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. اگر در قرارداد درج شده باشد چنانچه ثمن باید در فلان تاریخ پرداخت شود و اگر نشود فروشنده حق فسخ دارد، و این شر برای ثمن در موعد مقرر انجام نشده، بله می‌توانسته فسخ کند. ولی اگر چنین شرطی نباشد، خیار تاخیر ثمن سه روز است. ینی در سه روز مقداری از ثمن دریافت نشده باشد.
جلسه دادرسی معمولا همان یک جلسه است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای امکان فسخ قرارداد ، بستگی به مفاد و شروط قراردادی
خواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد
لکن امکان فسخ متصور است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه و تعداد جلسات قابل پیش بینی نیست.
ولی با توجه به توضیحات شما امکان فسخ معامله وجود دارد.