مشاوره حقوقی رایگان - از کی باید شکایت کنم؟

با سلام من 15/9/1400 از نمایندگی ... یک ام وی ام شاسی خریدم و مبلغ آن را نقدی پرداخت کردم و قرار شد تا دو ماهه دیگه وکالت تعویض پلاک بدهند بعد از دو ماه مراجعه کردیم و با کلی امروز و فردا یک برگ وکالت تعویض پلاک گرفتیم اما سند کارخانه و برگ سبز رو حتی برای رویت ندادن و گفتن دست مالک هست و تا چند روز دیگه آماده میشه. خلاصه بعد از کلی پیگیری فهمیدم ماشینگ لیزینگی بوده و در رهن شرکت هست. البته کارشناس فروش گفته از رهن خارج شده
سوالم اینه اولا دقیقا چه مدارکی رو باید به من بدهند؟
ثانیا ایا من میتونم بدلیل اینکه اصلا منو در جریان لیزینگی بودن ماشین نزاشتن و ماشین رو فروختن و حتی توی قولنامه هم اشاره ای به لیزینگی بودن نکردن ادای دعوی کنم و ضرر و زیان طلب کنم یا چه نوع دعوی میتونم انجام بدم؟
خیلی بهم بی احترامی شده و خیلی از شهرستان تا نمایندگی رفتم و آمدم
از همه بزرگوانی که اقدام به جواب سئوالم رو میکنن ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بله بسته به مفاد قرارداد امکان شکایت و مطالبه خسارت هست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ نیاز به اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید.
اگر ماشین در رهن باشد باید دادخواست فک رهن نیز بدهید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و توضیحات بیشتر است