مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای اعسار توافقی

با سلام خسته نباشید
بنده اعسار خود را مبنی بر عدم توانایی پرداخت مبلغ 5 میلیون تومان که در سال 1384 برگشت و با محاسبه تاخیر تادیه به مبلغ165 میلیون تومان قابل پرداخت شده است را به دادگاه دادم
قاضی دادگاه بعلت داشتن سهم ارث موافقت نکرد ولی گفت اگر شاکی موافقت کند من هم بعنوان قاضی موافقم خواهم بود.
شاکی هم موافقت کرد و طی قراری که مکتوب شد قرار شد که ماهانه 5 میلیون با پول پیش 20 میلیون پرداخت نمایم تا 165 میلیون تمام شود
سوال اینجاست که : ایا میتوانم اعتراض کنم وقتی به بنده ابلاغ شد با توجه به اینکه قرار را نزد قاضی انجام شده و قاضی با اصل اعسار بنده موافقت نکرده است .
دادخوست تعدیل اقساط و پول پیش ایا میتوانم قبل پرداخت اولین قسط بدهم ؟ و ایا مجددا شاهد میخاهد ؟ خواهشمندم توضیح دهید
و ایا میتوان مبلغ کمتر از ماهانه 5 میلیون تومان پرداخت کرد و یا مبلغ 20 میلیون را کمتر داد ؟
و در صورت عدم پرداخت به موقع و یا پول پیش چه عواقبی دارد ؟
ایا ماده 3 و زندان دارد ؟
راههای اعتراض و کم کردن اقساط چگونه میباشد ؟
تشکر خواهشمندم پاسخ جامع کامل راهبردی بدهید سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
درخواست تعدیل با توجه به توضیحات شما رد میشه و به هر حال شاهد باید معرفی بشه.