مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسر سابق

رئیس قوه قضائیه جناب اژه ای سلام علیکم اینجانب ... به شماره ملی .... بنده از خامم جداشدم یعنی طلاقش دادم و تمام حقوق وحقوقش راکاملا درمحضرشماره6دادم وکل حقش زیر100میلیون تا نمیشدولی بنده بخاطر پسرم که حضانتش روقبول کرده است منزلی که داشتم وقیمتش600میلیون تومن میشدروبهش دادم ولی درمحضرشماره6تعهددادکه تمام خرج و مخارج فرزندم م. به عهده زوجه ز.م باشدوازگردن زوج یعنی بنده ساقط باشدوهیج اعتراضی نداشته باشدودرآینده اگرشکایت یااعتراضی دردادسراهاودادگستریهای دولتی درشهرهاوکشورهاداشته باشدفاقد اعتبارمیباشدواگراعتراض یاشکایتی داشته باشدهیچ ارزش واعتباری ندارد ولی‌ حالا چند مدتی هست که میادایجادمزاحمت می‌کندهم برابنده وهم به خانم جدیدم وچندبارازش شکایت کردیم و محکومش کردیم ولی محکومیتش روتعلیقی زدن حتی یه بارهم توحل اختلاف ازخانم ز.م وبرادرانش که ایجادمزاحمت میکردن تعهد گرفته شده بعددوباره یه روزکه تومنزل نشسته بودیم باخانم جدیدم که درب زده شد تاخانم رفت صدازدکیه یه خانم غریبه جواب دادمنم همسایه خانمم درب روبازکردنشناخت منم اومدم تاخانمم پرسید شما نمیشناسمتون دیدیم خانم سابقم ازبغل درب همسایه اومد بیرون شروع کردتوکوچه سروصداکردن فحش دادن آبروریزی کردن ای همجنس باز... اومدی بااین خانم ... ازدواج کردی هرچی بهش گفتم بنده باتو کاری ندارم حتی اون خانمی که لاغراندام بودباهاش همدست شده وبه دروغ گفت همسایه هستم ماروگول زدکه درب رو باز کردیم که بعدن متوجه شدیم خانم ط. هست نام خانوادگیش خلاصه باخانم سابقم هماهنگ بودن 2نفری اومده بودن گفتم خانم شما این خانم روبردارببر ماکه باهاش کاری نداریم ایشون یه غریبه حساب میشه درجواب گفت نه به من گفته بود بهم بدهکار هست منم گفتم طبق مدارک همه حقوق وحقوقشو دادم یه لحظه دیدم خانم م.خانم سابقم شنیدکه به دوستش این حرفارو گفتم ودوستش بهش گفت که پس چرابه من دروغ گفتی یه لحظه دیدم فقط بایه چیزی شروع کردتندتندزدن به سرمن بعد هی تف میکردبه صورتم صورتم کلاتفی شد عینکمو شکوند پیراهنمو پاره کرد توجیبم کارت شرکت وعابربانک سپه و3.750.000تومن پول تراوربودگذاشته بودم ببرم قسط وپولی که به دوستم بدهکار بودم روبدم روبرداشت هرچی التماس کردم ندادبادوستش رفتن سرکوچه بادست اشاره کردن به تاکسی یه پرایدمشکی رنگ ایستادوسوارشدن رفتن به سمت میدان امام حسین البته به 110چندبارزنگ زده بودیم ولی دریر اومدن واونارفته بودن اتفاقا یکی از مغازه داران بنام آقای ر. مغازه تأسیساتی داره منواومدوکشیدکنار نگذاشت بزنن بعدازچندروزابلاغیه اومددیدم رفته ازبنده شکایت کرده که بنده اونو زدم درحالی که اهل محل دیدن که خانم م. منو داشت میزد من اصلا بهش دست نزدم ولی رفته باحیله وکلک نامه پزشک قانونی گرفته دادگاه رو هم گول زده چون همون دوستش که باهم اومده بود بایکی ازهمسایگان خودش که اصلااونجانبود روآورده به دروغ شهادت دادن برعلیه من وبه دروغ میگفت من باماشین خودم آورده بودم درحالی که دروغ می‌گویدچون فقط بایه نفر بنام خانم طا. اومده بودودیدم که سوارتاکسی پرایدمشکی شدن ورفتن درحالی که ماشین دوستش که همسایشون هست تیبا داره به رنگ سفید میشناسم چون قبلااون خونه ای که بابت حقوحقوق خانم قبلیم که بهش دادم باهم زندگی می‌کردیم همسایه هست وسط کوچه میشینه حالا بیگناه منو محکوم به پرداخت20میلیون دیه کرده چراقاصی پرونده ازم شاهد خواست بخاطر لوث درپرونده 2بارابلاغیه برام اومد ومن شاهداموبردم هر2بارهم قاصی تشریف نداشت وبارسوم ابلاغیه اومد بازرفتم ولی یکی ازشاهدانم نتونست بیادچون مرخصی نداده بودن وبنده به قاضی گفتم ازش خواهش کردم گفتم 2بارشاهدامو آوردم شماتشریف نداشتید یه فرصت بدیدتامنم هر2شاهدامو بیارم ولی قبول نکردحالابنده موندم نه زندگی دارم به بانک 50میلیون بدهکارم به اینورواونور نزدیک40میلیون بدهکارم 20میلیون دیه ازکجابیارم به ناحق اصلا یک ریال درست نیست چون من بیگناهم الان نه زندگی دارم نه پول دارم منزل اجاره کنم‌ آواره شدم خداهست که من نزدم زنمو طلاق دادم تمام حقوق وحقوقش رابطورکامل پرداخت کردم مگه من حق زندگی ندارم چراظلم میشه خیلی راحت بیگناه محکومم بکنه بعد بگه شما هیچ غلطی نمی‌توانید بکنید خیلی راحت خانم م... میره آبروی خانم جدیدموپیش همسایگانش خویشانش میبره وهیچ کسی جواب گونیست خواهشمندم رسیدگی مجدد کنید ازاین شماره پرونده منو بیگناه محکوم کرده... 0 که الکی شکایت کرده من زدمش درحالی که اون اومده درخونه من منوزده اهل کسبه دیده منم درهمین تاریخ شکایت کردم وشماره پرونده بنده این است که شکایت کردم...ولی اون منو محکوم کرده خواهشمندم رسیدگی کنید قاضی که حکم دیه روصادرکرده میگه من اشتباه هم کرده باشم نمتونم کاری بکنم بخاطرخدا وقرآن اهل بیت علیهم السلام کمکم کنید
...

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. اگر قصد دارید این متن را شخصی که در ابتدای متن نوشتید بخواند. در اینجا چنین اتفاقی نخواهد افتاد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

جهت سوالات طولانی از قسمت مشاوره استفاده نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.