مشاوره حقوقی رایگان - کسر از امار و مختومه شدن

سلام
اخرین ابلاعیه برای من این بوده ???
در خصوص شكايت ....و دادسراي عمومي و انقلاب ناحيه 27 تهران (امور جنايي) - معاون دادستان عليه شما مبني بر سرقت مقرون به آزار و آدم ربايي (ربودن / مخفي كردن با وسيله نقليه) و ضرب و جرح عمدي و تحصيل مال مسروقه و مشاركت درسرقت مقرون به آزار و مشاركت در ايراد ضرب و جرح عمدي و مشاركت در آدم ربايي به عنف و تهديد در وقت مقرر فوق جهت رسيدگي دراين شعبه حاضر شويد.

بعد رفیتیم دادگاه تشکیل شد و در روند کار پرونده ))باتوجه به گزارش واصله کسراز امار و مختومه شده )) برای یکی از متهمین ابلاغیه اومده بدای من نه نیومده
میخواستم بپرسم یعنی چی

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

منتظر باشید تصمیم دادگاه اتخاذ و به شما ابلاغ خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر لازم باشه به شما نیز ابلاغ میشه می توانید حضورا موضوع را پیگیری کنید یا منتظر ابلاغ شعبه بمانید.