مشاوره حقوقی رایگان - بازنشسته معلولیت بند ب

باسلام و عرض خداقوت. بنده سرباز ترخیصی سال 1377 هستم که الان برام 40% معلولیت بند ب مادە 128 با شمول قیود رای صادر کردند و بازنشسته شدم درحالیکه در یک اداره21ساله نگهبان هستم و بیمه تامین اجتماعی دارم. توروخدا منو راهنمایی کنید کە آیا می تونم به شغلم ادامه بدم تکلیف سابقه و بیمە و بازنشستگی ام درآن اداره چه می شوددرضمن43سال سن دارم.اگرازکاربیکارشوم بایدچکارکنم خیلی سردرگم هستم ونمی دونم چکارکنم وبه آن اداره چه توضیحی بدم ویاچه برخوردوتصمیمی دربارەمن خواهندگرفت.ممنونم اجرتون بەخدای احدوواحد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باتوجه به معلولیت شما اگر این امر در روند کاری شما موثر باشد به نوعی از کار افتادگی جزئی و کلی پیدا می‌نماید و می توانید از حقوق مستمری برخوردار باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست خود را از مرجع مربوطه پیگیری کنید