مشاوره حقوقی رایگان - عیدی

سلام خسته نباشید محضر باسعادت وکلای محترم . بنده راننده استیجاری یک شرکت هستم با بستن قرارداد بان شرکت در اختیار اداره هستم جهت انجام امورات محوله این شرکت بیمه مارو رد میکنه و پاداش هم میده ممتهی میگن عیدی تعلق نمیگیره به رانندگان استیجاری، ایا از نظر قانونی معقول هست کار این شرکت که کارفرمای ما رانندگان هست (از یطرف هم اینگونه قید شده در قرارداد منبعد اختصارا پیمانکار (مالک خودرو) نامیده میشود.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر بیمه رد می کند کار فرما است و این قرارداد شکلی است باید عیدی و پاداش و سنوات شما را پرداخت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر عیدی و سایر حقوق پرداخت نشد می توانید علیه کارفرما اداره کار شکایت کنید.
طبق قانون کارفرما مکلف است عیدی کارکنان را پرداخت کند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر باید عیدی به شما تعلق بگیرد چون رابطه کاری شما محرز است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر رابطه کار برقرار باشد مشمول همه حقوق قانونی میشوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می بایست پرداخت و راه قانونی برای شما باز است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر باید عیدی پرداخت شود اگر پرداخت نمیکنند به اداره کار شکایت کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

عیدی تعلق می گیرد در صورت عدم پرداخت از اداره کار پیگیری نمایید