مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معامله صوری

با عرض سلام بنده حدود 7 سال پیش چند قطعه زمین کشاورزی از شخصی خریدم الان یارو بر علیه بنده به این عنوان شکایت کرده که بخاطر اختلاف با همسرش جهت فرار از دین زمین ها را صوری فروخته است . البته قولنامه قطعی هم نسبت به خرید زمین ها در دست دارم که عمل قبض و اقباض انجام گرفته است خوشبختانه بنده. طلاعاتی به دست آورده ام که حدود 8 سال پیش همسر این اقا در بانک توقیفو حق و حقوق خودش را چند میلیون تومان پول نقد شوهرش را در بانک توقیف و حق و حقوق خودش را از او گرفته است و ما بقی پول را هم دادگاه به خود یارو بر گردانده است و یارو در جلسه دادرسی هم نه توقیف پول اقرار کرده‌اند ایا این مسئله می تواند قرینه ای برای صدور رای به نفع بنده باشد? مسئله دیگر اینکه قاضی پرونده با یارو ت به توقیف پول اقرار کرده اند .. ایا بنده می توانم تقاضای رسیدگی در شعبه دیگری را بکنم ? ا این مسئله می تواند قرینه ای برای صدور رای به نفع بنده باشد ? مسئله دیگر اینکه قاضی پرونده با یارو نسبت نزدیک فامیلی دارد با

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

چون پرونده شما در جریان است نمی توانید درخواست رسیدگی در شعبه دیگر دهید. بله می توانید در دادگاه این دلایل را ارائه کنید. همچنین شما اگر شهودی برای قولنامه داشته باشید می توانید آن ها را حاضر کنید یا اگر پولی بابت زمین واریز کرده اید می توانید با گرفتن صورت حساب به دادگاه ارائه دهید. برای نسبت فامیلی قاضی نیز باید اعتراض رد دادرس ارائه دهید.