مشاوره حقوقی رایگان - ازاله بکارت

سلام وقتتون بخیر.
من 20 سالمه و حدود 7 ماه با یک آقا در ارتباط بودم. اوایل به قصد دوستی با هم صحبت میکردیم اما در عرض یک ماه ایشون پیشنهاد آشنایی برای ازدواج دادند و رابطه ما عمیق شد بعد از گذشت 4 ماه از شروع رابطه چون تقریبا از ازدواج با هم مطمئن شده بودیم با هم رابطه جنسی برقرار کردیم و من پرده بکارتم رو از دست دادم
البته ایشون مشکلات جنسی داشتند و فقط یک روز رابطه کامل رو تجربه کردیم و بقیه رابطه هامون سطحی بود ک بکارت آسیب ندید.
قبل از شروع کردن رابطه جنسی به متخصص زنان مراجعه کردم و تشخیص داده شد ک پرده بکارت از نوع حلقوی دارای خونریزی خواهد بود ک من خونریزی نداشتم.
یه مدت بعد از اینکه رابطه داشتیم ایشون اومدن خواستگاری ولی خانواده هامون مخصوصا خانواده من با ازدواج مخالف بودند ایشون هم سرد شدن و رابطه رو تموم کردن. و من و بلاک کردن
آیا امکان شکایت از ایشون برای من وجود داره؟ بدون اینکه خانوادم متوجه بشن میتونم این کار و بکنم؟
پیام هامون هست ک بهم ابراز علاقه کردیم و قرار ملاقات رو تنظیم میکردیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت شما نتیجه ای نخواهد داشت و رابطه با رضایت شما انجام شده و در صورت طرح شکایت رابطه نامشروع شما نیز محکوم خواهید شد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مشکله چون خودتون خواستید، اما با این دادخواست مهر المثل بدهید به دلیل ازاله بکارت ، ممکنه رای به نفع شما بدهند، ولی اگر راضیش کنی به ازدواج میتونید با حکم دادگاه و بدون اجازه پدر ازدواج کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما اقدام به رابطه نامشروع داشتید و پاسخ ازدواج هم ندادید نتیجه ی ندارد شکایت شما