مشاوره حقوقی رایگان - زمین وراثتی

درود
پدر بزرگم سال ها پیش فوت شدند و هنوز تقسیم اموال شان کامل نشده یه بخش را تقسیم کردند یه بخش رو هنوز تقسیم نکردن
مزرعه شان تقسیم شده ولی به نام کسی خورده نشده زمین‌های پشته هم سالها پیش خواستن تقسیمش کنن یه تفکیک انجام دادند ولی هنوز به نام کسی خورده نشد و به کسی هم داده نشد پدرم اینا 3 تا برادر و 6 تا خواهر هستن و تقسیم زمین هایی که انجام شد مثلاً زمین های پشت یکی از برادران که پدر من 1650متر یکی از برادرها 1750 یکی از برادر های دیگری که داخل کوچه زمین بود 2300 متر مربع تفکیک انجام شده خواهرها یکیشون که کنار زمینه برادری که داخل کوچه هست 1050 مابقی 850 متر
یکی از عمو هام قبل از اینکه تقسیم به خواد صورت بگیره برای پسراش روی زمین های پدربزرگ کارگاه بلوک سازی و خاموت زنی ساخته
البته خواهر و برادرها هیچکدوم اعتراضی نکردند تا الان یعنی دادگاهی نشده به خاطر حفظ آبرو
یکی از عموهام و 2تا از عمه هام فوت شدند
الان شرایط پدر مادر من طوری نیست که بخوان راحت گذران زندگی کنند مریضن مشکل دارند می‌خواستیم که تکلیف این زمین‌ها را روشن کنیم
پدرم در مورد زمین های وراثتی به من وکالت تام داده که کارهاش رو انجام بدم و اگر نیاز شد بفروشمش بنده می خواستم ببینم که بخوام کاری انجام بدم چه اقداماتی باید انجام بشه لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از انحصار وراثت تحریر ترکه و تقسیم انرا از دادگاه بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ انحصار وراثت دادخواست تحریر و تقسیم ترکه بدهید.