مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رأی دادگاه تجدید نظر

سلام و عرض ادب - خواهر بنده و دخترش مدت بیشتر از یکسال است که به ما زندگی میکند زیرا خانواده ی شوهرش مشکلات و جنگ خانوادگی داخلی داشته اند چون خواهرشوهرش نیز با آنها در یک مکان زندگی میکرده و باعث آزار و جنگ و دعوا علیه خواهرم و دخترش و شوهر میشده. هر وقت هم که به شوهرش اعتراض میکرده که بیا و تکلیف مرا روشن کن و خانه مستقلی تهیه کن شوهرش مهلت میخواسته و میگفته صبر کن آپارتمانی برایش بخرم، بعد از مدتی در این اواخر حتی زنش را هم تهدید میکرده که برگرد به همان جا. خواهرم که تا مدت یکسال نفقه اش را دریافت نکرده و با ما زندگی کرده است به دادگاه شکایت برده و مهریه و نفقه اش را خواستار شده. در مقابل شوهرش ادعای عدم تمکین کرده و در کمال تعجب دادگاه رای به نفع شوهر داده، دادگاه تجدید نظر هم رای را تایید کرده است. به هر وکیلی هم مراجعه کردیم میگویند پرونده ات ضعیف است آخر این چه عدالتی که این طور حق خواهرم را زیر پا میگذارد؟ خواهرم یکسال به شوهرش فرصت داده وضع زندگیش را معلوم کند آن وقت رئیس دادگاه تجدید نظر به خواهرم گفته باید برمیگشتی و خواهرشوهرت را بیرون میکردی! هیچ کدام از این داستان ها مورد قبول دادگاه نیست شوهرت گفته برگرد باید برمیگشتی هیچ چون و چرایی ندارد! مورد ضرب و شتم هم قرار نگرفته ای شوهرت خانه هم که دارد پس هیچ علتی ندارد که برنگردی!

پاسخ ها :

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

دوست عزیز رای تمکین که قطعی شده است . منتها مهریه هیچ ربطی به تمکین ندارد و باید پرداخت شود پس پرونده مهریه را پیگیری کنید ، اثر تمکین هم این است که بعد از حکم تمکین تا زن به زندگی مشترک باز نگردد نفقه بر عهده مرد نیست اما نفقه یکسال گذشته را قاعدتاً باید بتوانند حکم بگیرند
در دعوای تمکین باید تقاضای کارشناس می‌کردید تا کارشناسی انجام شود درباره اینکه محل مناسب زندگی هست یا نه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
احتمالا دیر برای نفقه یا ضرب و جرح اقدان کردید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زوجه با ارسال اظهارنامه آمادگی خود جهت تمکین را اعلام کند و سپس دادخواست مطالبه نفقه بدهد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تشخیص مناسب بودن منزل با کارشناس دادگستری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نیاز به بررسی جزئیات موضوع خواهد بود