مشاوره حقوقی رایگان - سلام،آیا دیه مشت و لگد و فحاشی به شاکی میرسد

در حال رانندگی اتومبیلی بنده را متوقف نمود و مورد ضربات سیلی و مشت و لگد قرار داد و به سرعت متواری شد که رد لاستیکش هنگام سرعت گرفتن بجا موند، از آنجایی که در آن شهر غریب بودم و زمین افتادم، نتونستم پلاک رو یادداشت کنم ولی راننده تاکسی که اونجا بود پلاکش رو بهم داد، با توجه به اینکه شاهدان عینی همه رهگذر بودند و شاهدی ندارم اولا میتونم کاری کنم ثانیا دیه ای دارد؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام شکایت کنید اگر دوربین خیابان فیلم ضبط کرده باشد قابل پیگیری است بله در صورت تایید پزشکی قانونی دیه تعلق میگیرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهرحال باید اثبلت گردد همان راننده تاکسی میتواند شهادت دهد و میزان دیه در پزشکی قانونی تعیین می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله شما باید شکایت نمایید و به پزشکی قانونی مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت اثبات می توانید شکایت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله با پلاک مذکور شکایت خود را طرح واگر در ان منطقه دوربینهای مدار بسته وکود دارد استناد نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال شما می توانید با عنوان ضرب و شتم و توهین فحاشی شکایت کنید.
اگر ضرب و شتم آثاری داشته باشد دیه طبق نظر پزشکی قانونی پرداخت می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر دوربین در محل وجود داشته از آن استفاده کنید