مشاوره حقوقی رایگان - اعمال ماده 18 ق ا د م ک

در مبایعه نامه فروشنده (خوانده) مجرم به انتقال مال غیر شده و حکم قطعی میشود
خواهان (خریدار) در پرونده کیفری
مجدداً .در دادگاه حقوقی دادخواست ابطال همان مبایعه نامه استنادی کیفری را تقدیم می نماید و دادگاه حقوقی به استناد اینکه فروشنده مستحق الغیر را انتقال داده رای به بطلان مبایعه نامه صادر می نماید
سوال .آیا ماده 18 ق ا د ک م در دادگاه حقوقی بر رای رعایت شده
دوم آیا تعارض رأی صورت گرفته
و در آخر به نظر اقایان در تجدد نظر به استناد ماده 18 رای نقض خواهد شد
هدف اصلی مبایعه نامه هست
خواهان سه سال پیش بر معامله و مبایعه نامه ادعای مالکیت می نماید و فروشنده را حبس و جریم ولی بعد از سه سال خواهان ابطال مبایعه نامه میشود

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر ماده 18 قانون آئین دادرسی کیفری ، هیچ ربطی به موضوع شما
نخواهد داشت
و نقض حکم در دادگاه تجدیدنظر بستگی به مستندات و دفاعیات شما خواهد داشت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما مبهم است ولی به نظر می رسد حکم به درستی صادر شده است .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تعارض در آراء وجود ندارد که مطابق ماده 18 دادگاه حقوقی از رای کیفری تبعیت نموده و مبایعه نامه را باطل اعلام نموده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.
سوال خود را واضح و کامل مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.