مشاوره حقوقی رایگان - اثر انگشت

با سلام و خسته نباشی
چند شب پیش تو کلبه ای که سر باغ داشتم شخصی شیشه ورودی رو با دست شکوند و توحیاط پرت کرد و بامواد آتش‌زا خونه رو کلا سوزوند از شدت سوختگي و خالی بودن سکنه اطراف باغ و وسیله های که سوخت متوجه شدم حداقل 5 ساعت خونه در حال سوخت بود من به یک شخص مظنون هستم حتی شیشه ای که با دست شکوند و توحیاط پرت کردو پیدا کردم که اثر انگشت روش هست که با چشم دیده میشه با اینکه مطمئن هستم این شخص جنايتکار به من آسیب رسوند ولی باز میگم نکنه این تکه شیشه ای که روش اثر انگشت باقی مونده منو به نتیجه نرسونه لازمه بدونید مزاحمت این شخص بارها تو زندگی من ایجاد شد حتی یکبار به شش ماه حبس محکوم شد و زندان بود خواهشن تقاضای کمک و مشاوره دارم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق آتش نشانی اگر اقدام به خاموش کردن بنمایند عمدی بودن مشخص و گزارش میشود ضمن اینکه میتوانید با گزارش به پلیس 110 گزارش کنید و تامین دلیل نمایید و با جمع آوری مستندات و شهادت شهود از طریق دادسرا شکایت خود را از فرد مظنون به جرم آتش سوزی عمدی و تخریب بنمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما بابت این میاله شکایت کنید و در کلانتری اعلام منید به این شخص مشکوک هستید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از شخص ناشناس شکایت کنید و درخواست انگشت نگاری بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما اگر به شخصی مظنون
هستید میتوانید اسم ایشان را به
اداره آگاهی اعلام کنید تا تحقیق انجام بشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی طرح و پیگیری نمایید