مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین

من یه ماشین فروختم به قیمت 59 میلیون تو قولنامه نوشتیم 59 بعد این اقا گفت اینش خرابه و بردم تعمیرگاه ..... در مجموع 46 میلیون پرداخت کرد کلی لوازم یدکی و باند...... گرفت رفتیم دفتر خونه. وکالت 2 ماهه واسه تعویض پلاک گرفت و سند زدیم.
حالا رفته برگه کارشناسی اورده که ماشین خرابه بازم ! و من 59 میلیون گرفتم ازش باید 20 میلیون دوباره بش بدم !!
پیام ها و رسید پرداخت ها هم موجوده. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. در صورت تمایل قرارداد و پیام‌ها رو ارسال کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت موضوع به کارشناسی ارجاع میشه.