مشاوره حقوقی رایگان - قانون تعیین تکلیف

سلام لطفاً فقط وکلا ملکی جواب بدن
ملک مشاعی دارم یکی از شرکا از غفلت ما رفته ساخت کرده قسمتی را و قانون تعیین تکلیف سند 6 دانگ گرفته
من رفتم شکایت ابطال سند دادم ولی قاضی رد کرد و نوشت باید درخواست دیگری تحت عنوان ابطال رای هیات قانون تکلیف بدهید
لطفاً بگید تحت چه موضوعی باید شکایت کنم تا هم سندش باطل بشه همم بتونم ملک و به حالت اول برگردونم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید دادخواست ابطال رای هیات قانون... بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست ابطال رای هیات تعیین تکلیف اداره ثبت را اقامه نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه رسیدگی به تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمان ‌های فاقد سند رسمی منجر به تشخیص مالکیت شریک شما گردیده است و بر اساس آن سند مالکیت برای وی صادر شده است می توانید دادخواست ابطال رای هیئت و ابطال سند رسمی صادره به طرفیت اداره ثبت اسناد و هیئت رسیدگی به زمین های فاقد سند رسمی و شریک خود طرح دعوی نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می بایست دادخواست ابطال رای هیات را بدهید