مشاوره حقوقی رایگان - هیات مدیره قانونی

سلام. بنده در یک مجتمع ساکنیم و گروه واتس اپی برای مدیران بلوکها تشکیل و اعلام کردیم که در جلسه ای برای تشکیل هیات مدیره و .... شرکت کنید که از 33 مدیر حدود 12 مدیر شرکت و صورتجلسه کردیم و هفت نفر بعنوان هیات امنا انتخاب شد برای بار دوم هم با بنر و... مجمع دوم برگزار کردیم که همون افراد تایید شد. آیا هیات مدیره قانونی است یا باید آگهی روزنامه بشه؟
اساسنامه نیاز دارد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

انتخاب مدیران ساختمان آگهی روزنامه نیاز ندارد اما صورتجلسه انتخابات باید نگهداری شود