مشاوره حقوقی رایگان - رسید فیک

سلام خسته نباشید ی سوال داشتم، بنده برای ایجاد اطمینان از یک کار اینترنتی رسید فیک آپ را فرستادم آیا این کار من با توجه به غیر عمد بودن و اطلاع نداشتن از اینکه اینکار جرم محسوب می‌شود یا نه ، کار من جعل اسناد محسوب می شود؟سن من 17 سال است و فرستادن رسید فیک فقط برای اطمینان از کار اینترنتی بود و هیچ کالا و خدماتی دریافت نکردم
با توجه ب اینکه شاکی مشخصات من رو از جمله نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد و شماره کارت بانکی دارد ، چه اقداماتی در نهایت می‌تواند انجام دهد؟مبلغ رسید هم 42000 تومان بوده.
اگر تحت عنوان جعل از من شکایت کنه ، چه مجازاتی برای من در پی خواهد داشت؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با توجه به آنکه از ارکان معنوی جرم جعل سوء نیت عام و خاص می باشد و شما هیچ کدام را نداشته اید و مبلغ پایین نیز موید این مطلب میباشد اثبات جرم شما تقریبا منتفی می باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه ضرری برای طرف مقابل وارد نشده است مشکلی پیش نمیاد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر جرم جعل محقق نشده است
و در صورت شکایت ، نتیجه ای نخواهد. داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر نگران نباشید اثبات جرایم کیفری در این موارد به سختی صورت میگیرد