مشاوره حقوقی رایگان - حداقل عرض راه

با سلام ما یک کاغذاز عمویم داریم که به ما حق عبور داده با تراکتور به زمین خودمان می خواستم بدونم حداقل عرض راه چقدر است او عرض راه را دومتر گذاشته ایا این کافی است ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بستگی به نوع حق ارتفاق خواهد داشت
و اینکه در قرار داد آیا راه عبور با خودرو را داده است یا خیر
و

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، بستگی به نحوه استفاده و میزان متراژی که مورد نظر شما است و بتوانید به نحو مطلوب استفاده کنید لذا به نظر دو متر نمی توانید به نحو مطلوب استفاده کنید و به نظر با توجه به اینکه زمین کشاورزی است و بایستی از ادوات و ماشین آلات کشاورزی استفاده و تردد نماید لذا به نظر حداقل عرض جاده بایستی 4 متر باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص سوال شما بستگی به قرارداد فی‌مابین دارند که این راه به ایشان داده‌شده یا خیر