مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دلیل فحاشی رکیک و ارعاب و حمله

آیا دادگاه های در حال حاضر در تهران به امر فحاشی رکیک و حمله فیزیکی جنس مذکر به خانم در ملاعام (فیلم موجود است) رسیدگی میکنند یا اتلاف وقت هست؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مدرک یا شاهد یا فیلم داشته باشی میشه ثابت کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید با عنوان توهین و فحاشی و مزاحمت به نوامیس شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع در هر صورت با جمیع شرایط مجرمانه است و قابل پیگرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله رسیدگی میشود میتوانید بابت توهین و مزاحمت شکایت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورتی که دلیل ومدرک محکمه پسند داشته باشین بله رسیدگی میگرددوطرف هم محکوم میشود

مجتبي  سليماني قرابائي

جناب آقای مجتبي سليماني قرابائي :

رسیدگی به هر دعوا با طرح آن در مرجع قضایی اغاز و نتیجه پرونده بستگی به ادله آن دارد قطعا اگر دلایل کافی و مستند باشند ، قابل پیگیری و حتی نتیجه بخش است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بلهداز طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت کنید

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام موضوع وصف کیفری هست ودادگاهها قطعا موضوع را رسیدگی خواهند کرد

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

ایجاد مزاحمت برای بانوان با ارایه دلیل مثل شهادت شهود یا تصاویر دوربین و ... قابل پیگیری است و مجازات دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید به استناد مدارک شکایت نمایید