مشاوره حقوقی رایگان - حقابه

سلام وقت بخیر
از نهرآب کوچکی پروانه بهره برداری دارم.
ولی چندسالی است نهر خشک شده و حتی در چندین بخش قبل از محل بهره برداری ، نهر آب با نخاله پر شده و جزئی از خیابان شده است و حتی مسیر دستیابی نهر به سرچشمه و رودخانه اصلی قطع شده است و تنها منبع تامین آب ؛ آب های سطحی حاصل از باران در محدوده مسکونی روستا می باشد که اولا به علت کم بودن حجم آن مطلقا قابل بهره برداری نبوده و ثانیا در زمان بارندگی آبیاری صورت نمی گیرد. ولیکن امور بهره برداری آب در سال جاری قبض آب صادر نموده است.
1: آیا از نهر خشک شده آب حتی در صورت داشتن پروانه فعال حقابه دریافت می شود؟
2: آیا نهادی مسئول رسیدگی و احیای دوباره نهر نمی باشد؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از شرکت آب منطقه ای می توانید پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از سازمان آب پیگیری کنید تا در صورت امکان احیا شود و اگر امکان ندارد تامین دلیل کنید تا قبض برایتان صادر نشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما باید موضوع را از طریق اداره آب منطقه ای اعلام می نمودید تا با اعلام اعزام کارشناس موضوع بررسی تا حقابه منتفی گردد