مشاوره حقوقی رایگان - بدقولی زن در ازدواج

سلام 4 سال با خانم مطلقه ای هستم که بنای ازدواج داشتیم تو این چهارسال تمام هزینه های زندگی و بخشی از قیمت خرید خونه و هزینه های دانشگاه و هدایای طلا و غیره را پرداخت کردم کار به جایی رسید برای ازدواج با ایشون همسرم رو هم طلاق دادم الان ایشون میگه نه نمیخام باهات ازدواج کنم من میخام بدونم میتونم از ایشون پولام و اون بخش هزینه خونه رو به نرخ روز ازش بگیرم؟
ضمنا ایشون در آزمون کانون وکلا در حال شرکت کردنه با توجه به اغفال بنده و برهم زدن زندگی من که متاسفانه امکان بازگشت هم نیست میتونم پرونده ای درست بشه در لیست سیاه اسکودا قرار بگیره؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وجهی که بابت خرید خانه پرداخته اید و همچنین طلاجات قابل استرداد هستند البته با سند و مدرک

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر سند و مدرک دارید میتوانید وجه و طلاجات را از طریق قانون مطالبه کنید

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. تماس بگیرید تا راه مفید در اختیار شما قرار گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر اما می توانید مبالغ مطالبه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست مطالبه وجه بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله میتوانید تمام وجوه ووسایلی که به ایشان داده ایید را با ارائه دلایل وفاکتور مسترد نمایید